Pirmoje akistatoje su kaimynais iš Vilniaus rajono „Žalgiris“ iškovojo pergalę ir sutvirtino savo pozicijas turnyro lentelės viršuje.

Pirmajame kėlinyje įvarčiu pasižymėjo Arminas Hodžičius, antrajame – Joelis Bopesu.

„Žalgirio“ startinėje sudėtyje įvyko vienas pasikeitimas – nuo pradžių žaidė N. Petkovičius. Komandai negalėjo padėti B. Traore.

7 min. po A. Hodžičiaus smūgio per save svečius išgelbėjo vartininkas S. Moschinas. Netrukus po kampinio jis dar kartą turėjo atmušti kamuolį.

14 min. žalgiriečiai išsiveržė į priekį. Po G. Matulevičiaus perdavimo pažeme kamuolį į vartų kampą nukreipė A. Hodžičius.

Prieš pertrauką pavojingą G. Jarusevičiaus smūgį ant vartų linijos atmušė J. Moutachy.

Antrajame kėlinyje daug kovos vyko aikštės viduryje, komandoms trūko tikslumo atakose.

68 min. pavojingas buvo N. Petkovičiaus smūgis iš kairio baudos aikštelės krašto, kamuolys skriejo pro šalį.

83-iąją minutę Simonas Moschino atrėmė Ovidijaus Verbicko smūgį, tačiau jau kitame epizode italas suklydo – pastarasis siekė iškumščiuoti kamuolį, tačiau jis atšoko Joeliui Bopesu, prancūzas atliko šūvį, šalia buvęs Erlandas Juška siekė sutrukdyti, bet nuo jo atšokęs kamuolys atsidūrė vartų tinkle.

„Žalgiris“, iškovojęs jau trečia pergalę paeiliui, su 16 taškų išlieka čempionato lyderiu, tuo tarpu antrą pralaimėjimą iš eilės patyrusi „TransINVEST“ ekipa po 7-ojo „TOPsport“ A lygos“ turo nusileido į paskutiniąją turnyro lentelės poziciją, jų sąskaitoje – 6 taškai.

Šaltinis: fkzalgiris.lt

Kiti straipsniai

Rekomenduojame

Naujienos

Reklama